Berica

Wat is Berica.nl zult u zich afvragen. Ik ben een ZZP die zich aanbied om uw website te creëren, bij te houden maar ook u te begeleiden met het aanleveren van materiaal. U kunt denken aan het fotograferen van uw bedrijf of materiaal. Maar ook de lay-out aan te passen naar uw bedrijfskleuren en of logo.

Tevens kan ik uw website hosten en heb ik zelf een eigen server in een datacentrum hangen waardoor u geen downtime hebt van uw belangrijke website. Hierdoor is er ook maatwerk mogelijk voor uw databases en dergelijke. Hierdoor zijn er dus ook mogelijkheden voor uw eigen software indien deze niet terug te vinden zijn in onze Softaculous script.

Omdat ik alleen werk hebt u altijd direct contact en met 1 persoon. Facturering etc gaan dan dus ook niet via allerlei afdelingen maar via mijzelf. Deze worden uiteraard wel gecontroleerd door een officieel  boekhoudkantoor zodat hier geen misstanden kunnen ontstaan.

Kortom Berica.nl is geen hosting bedrijf waar u in de wacht gezet wordt. Gewoon korte lijnen.
Dit voorkomt voor u een hoop ergernissen.

Met vriendelijke groet,
Berrie Sleijster

Berica.nl is gevestigd in Breda.

Adres:         Veertienbunder 46
Postcode:    4823 BC
Plaats:         Breda
Telefoon:    06-21561553
Email:          info@berica.nl

Op aanvraag zullen wij u de algemene voorwaarden naar u opsturen. Ook kunt u deze opvragen bij de kamer van koophandel o.v.v. KVK 17158146